Az oldal átalakítás alatt
Kérjük látogasson vissza később

Családi fotózás

Lehet hogy vannak olyan rokonai, akik nagyon jó fényképeket készítenek vagy jól kameráznak, de miért terhelné őket ezekkel egy családi eseményen? Családi pillanatok megörökítése esetén is bízza ránk ezeket a feladatokat és senki sem marad le a felvételről!

Családi események felvétele

Keresztelő, elsőáldozás vagy akár egy szülinapi party, gyermek zsúr, miért ne örökítené meg ezeket a megismételhetetlen eseményeket, hogy később is elővehessék és megnézhessék őket. Előfordult már Önnel, hogy a családi fényképről valaki lemaradt, vagy a kamera pont lemerült, amikor az egyéves születésnapi tortát fújja gyermeke? Ha már megélte ezeket a bosszantó hibákat, vagy nem szeretne Ön is átesni rajtuk, akkor keressen minket bátran!

Gyermek fotózás

Gyermek fotózás akár az Ön házában, akár stúdióban, elérhető, korrekt áron Kiszállásunk esetén nem kell elszakadni otthonától, több mobil háttér közül is választhat melyek segítségével egy kisebb stúdióba érezhetik magukat így a minőség garantált, mégis kényelmes. A fotózás után akár a helyszinen is kinyomtatjuk az elkészített fényképeket. Készítessen gyermekéről évente fotókat és mi ajándékba adjuk hozzá a képkeretet! Óvodai gyermek csoportok fotózása esetén még nagyobb kedvezményeket biztosítunk (min. 10 gyermek). Gyermek fotózás már 5.000 forinttól!

Digitalizálás

Régi videó felvételei romlanak, fényképei kifakulnak, nem állnak ellen az idő múlásának? Küldje el Nekünk és mi megmentjük őket! VHS videó feljavítása, digitalizálása időtállóbb DVD-re már nagyon kedvező árak mellett, akár postai utánvéttel. Fényképek digitalizálása akár a helyszínen! Bizonyos esetekben a digitalizálás során lényeges minőségbeli javulás érhető el, legyen szó videókazettáról vagy papír alapú fényképről. A digitalizálás segítségével még megmentheti régi emlékeit.

Vissza a gyüjtőoldalra